Izbornik

O nama

Trgovačko društvo  Vodomaterijal d.d. Vukovar osnovano je 1974. godine kao OOUR (osnovna organizacija udruženog rada)  u tadašnjoj R.O. (radnoj organizaciji) Vodvovod

grada Vukovara.  01.01.1989. godine izdvaja se iz matične firme i od tada posluje samostalno.

Zakonom o privatizaciji 1996. godine poduzeće prelazi u vlasništvo Hrvatskog fonda za privatizaciju, a tijekom 2000. godine bivši i tada zaposleni radnici otkupljuju sve dionice od fonda, te poduzeće prelazi u vlasništvo malih dioničara, odnosno postaje dioničko društvo.

Danas Vodomaterijal d.d. posluje u dva grada, Vukovaru i Vinkovcima. Sjedište firme sa  skladištem veleprodaje, na više od 13.000 m2, nalazi se Vukovaru, ul. Sajmište 174, dok je trgovina na malo – prodavaonica u ulici Vladimira Nazora 1.

Godine 2001. kupljen je i poslovni prostor u Vinkovcima, Slavija 25D, gdje se uz skladište veleprodaje nalazi i prodavaonica maloprodaje.

 

Osnovna djelatnost društva je veleprodaja i maloprodaja materijalima i opremom za izgradnju sustava vodoopskrbe, odvodnje oborinskih i otpadnih voda, sustava drenaže, opskrbe prirodnim plinom, te opremom za kupatila, opremom za centralno grijanje i vatrogasnim aparatima.

 

Iz prodajnog programa izdvajamo: